SteunDeKazerne.nl weer in de lucht

Twee jaar geleden stond, vanwege grootse bezuinigingen bij defensie, de JWF kazerne in Assen op de nominatie om gesloten te worden. Mede dankzij een massale steunbetuigingen vanuit de bevolking, is de kazerne nog steeds in bedrijf.

Nu steken weer de geruchten de kop op dat de kazerne in Assen mogelijk alsnog gaat sluiten vanwege een nieuwe bezuinigingsronde. Hierdoor is steundekazerne.nl weer uit de mottenballen gehaald.

Binnenkort volgt meer informatie over plannen. Heeft u hiervoor ideeën of suggesties; neem gerust contact met ons op via info@steundekazerne.nl

27 thoughts on “SteunDeKazerne.nl weer in de lucht

 1. De kazerne moet blijven. In de eerste plaats voor het behoud van de werkgelegenheid. En in de tweede plaats om de historische bouwwerken te behouden. Zij zijn zeer beeldbepalend voor Assen

 2. Dit moet toch geen punt van discussie zijn. De kazerne hoort bij Assen. Het verlies van dit mooie pand als kazerne is groter dan de winst die het oplevert.

 3. Is het politiek Den Haag niet nog steeds niet duidelijk hoe belangrijk de kazerne voor Assen is? Ze zijn daar dus nog dommer dan ik al dacht. Blijf af van ONZE kazerne.

 4. Waarom nu weer aan de orde. Men had toch besloten dat de kazerne zou blijven. Kortom, politiek, denk goed na waar je op wilt bezuinigen maar laat de kazerne in Assen blijven.

 5. Ik persoonlijk heb hier hele mooie herinneringen liggen. De kazerne in Assen is naast een historische verbinding tussen regio en krijgsmacht ook een verbindingsfactor tussen krijgsmacht en bevolking…zeker na het afschaffen van de dienstplicht. Hoeven we het niet eens te hebben over het economische belang wat Assen en Regio hebben bij de aanwezigheid van deze kazerne.

 6. Heb hier gezeten bij de 42 HRSTCIE van begin 76 t/m 14 Juli 79 als TS er aggregaten monteur hersteller, alhoewel het mij eigenlijk te ver van huis was toch een leuke tijd gehad, eeuwig zonde als dit gesloten word!!

 7. Ik heb net gehoord dat ik mag blijven werken bij een onderdeel op de kazerne. Zozijn er meer als ik dus laat ons gewoon zitten.

 8. De kazerne MOET in Assen blijven. We hebben al zoveel klappen in Assen gehad met betrekking tot de werkgelegenheid. En laten we straks bij de verkiezingen niet vergeten aan wie dit idiote besluit te danken hebben. Nota bene de PvdA en ook de VVD die zoveel stemmers in Assen en de rest Noord Nederland hebben.

  HANDEN AF VAN ONZE KAZERNE!!!!!

 9. Waarom staat er geen disclaimer op de site dat de namen en mailadressen niet zullen worden verkocht of anderzins zullen worden misbruikt ?

 10. Ik had net al iets geschreven maar zie dat het er niet op staat. Het kan dus zijn dat u nu twee maal iets van me te lezen krijgt. Maar het kan niet vaak genoeg gezegd worden. DE KAZERNE IN ASSEN MOET BLIJVEN. ik denk dat het nu belangrijk is een signaal af te geven naar deze regering dat zij met hun jo jo beleid de mensen van zich vervreemden. heel veel besluiten die zij nemen kan ik in ieder geval niet meer volgen. Wat denkt u van het sluiten van consulaten in Duitsland. onze grootste handelspartner!!! Ik kan dit niet volgen, voor mij paniek voetbal van de bovenste plank. ik hoop alleen niet dat zij het geld gaan stoppen in het aanschaffen van de JSF. Als dat zo is ga ik echt weer de straat op.

 11. Weg jeugdsentiment hier mijn unifil opleiding gehad Laat hem open blijven zeker voor de economische binding van de regio

 12. De Haagse bezuinigingen maken Nederland kapot. De kazerne én zijn manschappen daar laten waar zij zijn. De politiek solt al genoeg met “onze mannen”

Comments are closed.