De eerste 1.000 handtekeningen zijn binnen!

Ongeveer 8 uur nadat de petitie voor het behoud van de JWF kazerne actief is gezet zijn er al 1.000 handtekeningen gezet! Met deze massale steunbetuiging laten we zien dat de JWF kazerne belangrijk voor Assen is.

In de reacties vallen vele mooie persoonlijke commentaren te lezen waaruit de binding van Assen met de JWF kazerne blijkt.

2 jaar geleden hebben we kunnen zien dat de massale steun van ons allen ook kan resulteren in resultaat: de JWF kazerne bleef behouden. Dat betekent dat deze actie ook daadwerkelijk effect kan hebben!
Daarom: vraag familie, vrienden, kennissen, collega’s deze petitie ook te ondertekenen. En mocht u het zelf nog niet gedaan hebben, doe het dan alsnog!

Op naar de volgende 1.000!

 

5 thoughts on “De eerste 1.000 handtekeningen zijn binnen!

 1. Het heeft weinig zin om te pleitenvoor het openhouden van losse kazernes als Defensie moet bezuinigen. Willen de lokale bestuurders even een vuist maken naar hun politieke vriendjes in Den Haag om gewoon niet op Defensie te bezuinigen. Of mag dat wel, maar alleen in een andere regio?

 2. Wat een onzin om deze prachtige kazerne te sluiten om vervolgens voor de verplaatsing van de militairen weer bij te gaan bouwen!

  Verspilling van overheidsgeld en ontwrichting van de lokale werkgelegenheid en economie!

  Laten ze geld maar gebruiken voor de noodzakelijke renovatie!

 3. De jwf kazerne moet open blijven. Sluiting zal leiden tot het verlies van arbeidsplaatsen in de regio assen. Niet alleen bij defensie maar ook bij toeleveringsbedrijven en het mkb.

 4. Nog even dit: Wat een mazzel heeft Mark Rutte met jullie gedogen van zijn kabinet.

  Ik werd om 06.00 uur wakker met angstzweet op mijn rug. Ik had nog niet vermeld dat de zo bedreigende staatsschuld helemaal niet zo bedreigend is als het kabinet en Mark’s paladijnen den volke in het oor lispelen. Jullie en de andere oppositiepartijen hebben het spelletje gewoonweg niet door. Eergisteren vertelde prof. Arnoud Boot bij Pauw en Witteman dat de geconsolideerde staatsschuld m.b.t. de fiscale vordering op de uitbetaling van de pensioenengelden netto niet meer was dan hooguit € 150 miljard aan belastingvrije koopkracht. Maar ook de inflatie wordt door jullie niet meegenomen in de discussie. Want 3,1 procent koopkrachtverlies van 450 miljard aan bruto staatsschuld staat gelijk aan een aflossing van 14 miljard dit jaar alleen.

  Dus dat zwaaien van Zijlstra en de coalitie met het tekort van 20 miljard moet dus wel gerelativeerd worden. Dit nog los van de vraag van Julius Vischjager aan het kabinet waaruit de staatsschuld eigenlijk bestaat. Wat zit er in? Zie verder de vier vragen die ik gisteren al stelde. Wanneer jullie de hier vermelde aspecten over de structuur van de staatsschuld negeren, en die niet geconsolideerd met schulden en vorderingen aan de burgers tonen, dan is de conclusie simpel: Jullie, Geert Wilders en Emile Roemer bewijzen dat dit kabinet de rit nog helemaal mag uitzitten, in tegenstelling tot wat jullie op Tv verkondigen. Lees verder…!

Comments are closed.